spelletjesavond voor kinderen met autisme, A night AUT

Omdat een avondje uit, een avondje ontspannen zonder te veel inspanning niet voor iedereen makkelijk haalbaar is, maar veel jongeren er wel nood aan hebben of er nieuwsgierig naar zijn, start De Piramide met ontspanningsavonden voor jongeren in kleine groep.
We richten ons specifiek op jongeren vanaf 16 jaar met een autismespectrumstoornis. De avond gaat door in het bijzijn van de auticoach. Heb je ook een coachingtraject lopen, dan kunnen we de geleerde vaardigheden hier inzetten en er nadien in de coaching ook op verder werken.
Deze avonden zijn ook toegankelijk voor wie geen coaching traject heeft lopen en enkel de avondactiviteiten wil meedoen.

Doel: in kleine groep, maximum 8 deelnemers, samen een activiteit doen. Dit kan een spelletjesavond, een filmavond, een praatavond, een uitstap,... zijn.

Locatie: De Piramide, in de praktijk te Onze-Lieve-Vrouw Waver. Eventuele uitstappen gebeuren in de nabije omgeving van Onze-Lieve-Vrouw-Waver/Mechelen.

Wanneer: we spreken samen de data en uren af, deze kunnen variëren afhankelijk van de activiteit. De eerste activiteit is een spelletjesavond: zaterdag 18 april 2020 van 20u tot 22u30.

Kostprijs: € 15 per avond in de praktijk. Je betaalt bij inschrijving via overschrijving naar BE30 0635 7306 3911.
Bij externe activiteiten kan de prijs verschillen. Wij voorzien hapjes en drankjes en de benodigdheden voor de activiteit.

Wil je graag meer informatie of wil je meteen inschrijven, mail naar vera@de-piramide.be.

Misschien tot binnenkort!